KSAT sitt nye signalbygg i Tromsø

Vi har signert ny kontrakt i Tromsø – denne gang for installasjonen av KSAT sitt nye signalbygg i Tromsø. Kontrakten er skrevet med Pilar Entreprenør som er totalentreprenør for nybygget og prosjektet starter opp umiddelbart.

Aritech skal levere prosjektering, installasjon og igangkjøring av elektro, ventilasjon og rør anleggene. I tillegg til de tradisjonelle installasjonene som finnes i et moderne bygg i dag, skal det også leveres stort teknisk kjøleanlegg, batterianlegg, generatorløsninger, slokkeanlegg m.m.

– Vi gleder oss til å samarbeide, utvikle og bygge et moderne kontorbygg for KSAT som skal passe godt inn i eksisterende bebyggelse, sier Harald Antonsen, prosjektsjef i Pilar Entreprenør i en pressemelding.

Rivningen av det eksisterende bygget starter opp ganske snart, og Pilar vil deretter gå i gang med nybygget som vil strekke seg over fire etasjer. Bygget er planlagt å stå ferdig 22. februar 2022.

Fra før har vi vunnet kontrakt med Pilar for bygging av et nytt moderne smoltanlegg i Karlsøy kommune utenfor Tromsø.

For oss som jobber med tekniske fag er dette et krevende og teknisk komplekst bygg som vi ser på som svært spennende. Vi gleder vi oss til å være med å bygge KSAT sitt nybygg.

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: